Behandling af hælspore ved hjælp af fodmassage

Få løsnet op i dine spændinger

Ofte glemmer vi at passe på vores fødder, og de bliver udsat for meget hver dag. De bliver for eksempel belastet af hele vores vægt, hver gang vi står op, og de udsættes for yderligere belastning, når vi for eksempel løber, går i dårlige sko eller lignende.

Har du muskelspændinger i dine ben og fødder, har det en indvirkning på din bevægelighed, og det kan være årsag til blandt andet smerter, hælspore, uro i benene, kramper og forkert gang, hvilket skaber en risiko for belastning af kroppen.

Jeg tilbyder en grundig og dybdegående fodmassage til behandling af hælspore og til at løsne op for de opbyggede spændinger, der kan være i fødderne. Derudover er fodmassage dejligt afstressende. Du kan også prøve ben-massage, hvis du står meget op eller dyrker sport.

​​Behandlingen foregår i Årslev, hvor jeg ofte tager imod patienter fra lokalområdet, Odense, Højby og resten af Fyn. 

Jeg hjælper også med behandling af:

Derfor er en behandling af hælspore nødvendig

En hælspore er en irritationstilstand (inflammationsproces), som skyldes en uhensigtsmæssig belastning af sener og muskler under foden. Den uhensigtsmæssige belastning kan ske af flere forskellige årsager. Det kan for eksempel være som følge af:

  • ​Platfod
  • ​Hulfod
  • ​Tidligere brud
  • ​Operationer i området.

Min behandling af hælspore dækker over en dybdegående massage af området, og på den måde kan jeg afhjælpe smerten. 

Varighed og priser på fodmassage

En fodmassage hos mig tager 25 minutter og koster 400 kr. Skal du have tre eller flere behandlinger, kan du med fordel købe et klippekort til tre behandlinger for kun 1.050 kr. - dermed får du 150 kr. i rabat ved køb af klippekort. Læs mere her.​

Du kan booke din tid online

Ring til mig på telefon: 52 30 36 07, send en besked til e-mail: lenedgh@gmail.com eller book online. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen.​

Aflysning af tid skal ske senest 6 timer før, ellers betales der 50% af behandlingen.
Ved udeblivelse uden aflysning af tid, betales det fulde beløb for behandlingen.

Bestil tid til behandling af hælspore

Du kan med stor fordel vælge at bestille tid til en effektiv behandling af hælspore og fodmassage via min online bookingformular, men du er også velkommen til at kontakte mig enten på telefon 52 30 36 07 eller e-mail lenedgh@gmail.com, hvis du har nogle spørgsmål.

mig

​​Lene Dahl Christiansen

Lene Dahl Christiansen 

Ejer af De Gode Hænder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Mit navn er Lene Dahl Christiansen  – jeg er født i april 1968, og har 3 børn, gift med Lau Christiansen som er tømrermester i Fynsk Håndværk.

Jeg blev uddannet social- og sundhedshjælper i 1992 og har arbejdet med mennesker lige siden. Jeg er uddannet massør og har taget en uddannelse inden for coach og skyggevejleder.

​Følg med på

Se vores behandlinger

Jeg tilbyder bl.a. fysiologisk massage og almindelig massage for kunder i Odense, Årslev og på resten af Fyn:

De Gode Hænder​

Erhvervsvangen 3, 5792 Årslev

- Find vej med Google Maps

CVR: 37111481​

Telefon: 52 30 36 07

E-mail: lenedgh@gmail.com