Smerter i benene afhjælpes med en dybdegående massagebehandling

Ben-massage til sportsudøvere og dig der står meget op

Har du uro og smerter i benene? Står du meget op i løbet af dagen? Løber du meget, eller dyrker du andre former for regelmæssig motion, der belaster benene? Så kan det være en rigtig god ide at få massage af ben hos mig.

Jeg er uddannet massør, og jeg tilbyder ben-massage i min klinik i Årslev. Den er let at komme til fra både Odense, Højby og fra resten af Fyn. 

Sådan kan jeg hjælpe dig af med dine smerter i benene

​​Massage af ben består af en dybdegående massage, der har til formål at blødgøre musklerne og øge blodcirkulationen. Massagen hjælper blandt andet på ømme og trætte ben, ligesom den også mindsker generel uro og smerter i benene.

Denne massagebehandling er derfor også særligt velegnet til løbere og andre sportsudøvere, men den er også rigtig god til dig, der står meget op i løbet af en dag, eller som generelt bare har meget uro i benene.

Varighed og priser på massage af ben

Mine priser på massage af ben varierer afhængigt af, hvor lang en behandling du ønsker. Du kan enten vælge mellem 25 minutters massage til en pris på 350 kr., eller du kan vælge en behandling på 45 minutter til en pris på 450 kr. Jeg kommer også gerne med min vurdering af, hvilken af behandlingerne der vil være den rette for dig. Du er velkommen til at læse mere om mine priser her.

Jeg hjælper også gerne med:

Du kan booke din tid online

Ring til mig på telefon: 52 30 36 07, send en besked til e-mail: lenedgh@gmail.com eller book online. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen.​

Aflysning af tid skal ske senest 6 timer før, ellers betales der 50% af behandlingen.
Ved udeblivelse uden aflysning af tid, betales det fulde beløb for behandlingen.

Bestil tid online eller kontakt mig

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring behandlingen, eller hvis du kunne tænke dig at bestille en tid. Det kan du enten gøre ved at ringe til mig på telefon 52 30 36 07eller ved at skrive til min e-mail lenedgh@gmail.com. Ønsker du at booke en tid hos mig, så du kan slippe af med dine smerter i benene, så kan du med fordel også vælge at gøre det via mit online bookingsystem.

mig

​​Lene Dahl Christiansen

Lene Dahl Christiansen 

Ejer af De Gode Hænder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Mit navn er Lene Dahl Christiansen  – jeg er født i april 1968, og har 3 børn, gift med Lau Christiansen som er tømrermester i Fynsk Håndværk.

Jeg blev uddannet Social- og sundhedshjælper i 1992 og har arbejdet med mennesker lige siden. Jeg er uddannet massør og har taget en uddannelse inden for coach og skyggevejleder.

​Følg med på

Se vores behandlinger

Jeg tilbyder bl.a. fysiologisk massage og almindelig massage for kunder i Odense, Årslev og på resten af Fyn:

De Gode Hænder​

Overvejen 69, 5792 Årslev

- Find vej med Google Maps

CVR: 37111481​

Telefon: 52 30 36 07

E-mail: lenedgh@gmail.com