​Wellness-massage kan få dig til at føle dig som ny igen

​Trænger du til at komme helt ned i gear? Så kan det være, at du trænger til en wellness-massage.

​​

Wellness-massage er en form for massage, som kombinerer forskellige massageteknikker for at give dig den bedste og mest afslappende oplevelse. Der bliver derfor heller ikke gået i dybden med din krop, som der bliver gjort ved en fuld kropsmassage.

​​

Massageformen stammer fra svenske massageteknikker og er specielt kendt for at forbedre blodcirkulationen, hvilket medvirker, at du kommer til at føle dig som ny igen.​

Varighed og priser på behandlingen

Jeg tilbyder wellness-massage fra min klinik i Årslev, som er nem at komme til, uanset om du kommer fra Odense, Højby eller fra det øvrige Fyn.

​​

Massagen tager 55 min , og behandlingen koster 550 kr. Er du interesseret i at få mindst tre massagebehandlinger hos mig, kan du med fordel købe et klippekort, da du sådan kan opnå rabat på dine behandlinger.

​​

Jo flere behandlinger du køber et klippekort til, desto flere penge sparer du, og du kan sagtens dele klippekortet med dine familiemedlemmer. Du kan se, hvor meget mine klippekort koster ved at klikke her.

Kontakt mig og bestil tid til wellness-massage

Hvis du ønsker at booke tid til wellness-massage, kan du med fordel gøre det via min online bookingformular. Du er dog også altid velkommen til at ringe til mig på tlf. 52 30 36 07 eller skrive til min e-mail lenedgh@gmail.com, hvis du ønsker at booke en tid, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring massagebehandlingen.

Du kan booke din tid online

Ring til mig på telefon: 52 30 36 07, send en besked til e-mail: lenedgh@gmail.com eller book online. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen.​

Aflysning af tid skal ske senest 6 timer før, ellers betales der 50% af behandlingen.
Ved udeblivelse uden aflysning af tid, betales det fulde beløb for behandlingen.

Bestil tid online eller kontakt mig

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring behandlingen, eller hvis du kunne tænke dig at bestille en tid. Det kan du enten gøre ved at ringe til mig på telefon 52 30 36 07 eller ved at skrive til min e-mail lenedgh@gmail.com. Ønsker du at booke en tid hos mig, så du kan slippe af med dine smerter i benene, så kan du med fordel også vælge at gøre det via mit online bookingsystem.

mig

​​Lene Dahl Christiansen

Lene Dahl Christiansen 

Ejer af De Gode Hænder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Mit navn er Lene Dahl Christiansen  – jeg er født i april 1968, og har 3 børn, gift med Lau Christiansen som er tømrermester i Fynsk Håndværk.

Jeg blev uddannet social- og sundhedshjælper i 1992 og har arbejdet med mennesker lige siden. Jeg er uddannet massør og har taget en uddannelse inden for coach og skyggevejleder.

​Følg med på

Se vores behandlinger

Jeg tilbyder bl.a. fysiologisk massage og almindelig massage for kunder i Odense, Årslev og på resten af Fyn:

De Gode Hænder​

Erhvervsvangen 3, 5792 Årslev

- Find vej med Google Maps

CVR: 37111481​

Telefon: 52 30 36 07

E-mail: lenedgh@gmail.com