​Fuld kropsmassage, der afhjælper og forebygger muskelspændinger

Mit redskab er mine hænder. Er du øm, og trænger du til en massage, kan du derfor med fordel vælge at bestille en tid til en fuld kropsmassage hos mig. Min klinik er beliggende i Årslev, og den er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Odense, Højby eller et andet sted på Fyn.

​​

Hvad indebærer en fuld kropsmassage?

En fuld kropsmassage er en dybdegående massage af hele kroppen, som afhjælper og forebygger muskelspændinger, samtidig med at den virker afstressende. Massagebehandlingen er god for både nerver, væv og muskler, da du får blødgjort dine muskler og afrenset dit system.

​Massagen er derfor særligt velegnet til personer med fibromyalgi, stress og lignende, eller til folk som ønsker at forkæle sig selv med en god massage. Prøv også fodmassage.

​​

Jeg kan desuden vejlede i øvelser og udstrækninger, som kan gavne dig fremadrettet, og jeg giver dig også øvelser med hjem efter behandlingen, hvis der er behov for det.​

​Behandlingens varighed og pris

Massagebehandlingen har en varighed på 55 min og koster 550 kr. Det er muligt at købe et klippekort til mine behandlinger, og på den måde kan du opnå en god samlet rabat, og klippekortet kan også deles med din familie. Du kan finde mine priser på klippekort her.

Du kan booke din tid online

Ring til mig på telefon: 52 30 36 07, send en besked til e-mail: lenedgh@gmail.com eller book online. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen.​

Aflysning af tid skal ske senest 6 timer før, ellers betales der 50% af behandlingen.
Ved udeblivelse uden aflysning af tid, betales det fulde beløb for behandlingen.

Bestil tid online eller kontakt mig

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring behandlingen, eller hvis du kunne tænke dig at bestille en tid. Det kan du enten gøre ved at ringe til mig på telefon 52 30 36 07 eller ved at skrive til min e-mail lenedgh@gmail.com. Ønsker du at booke en tid hos mig, så du kan slippe af med dine smerter i benene, så kan du med fordel også vælge at gøre det via mit online bookingsystem.

mig

​​Lene Dahl Christiansen

Lene Dahl Christiansen 

Ejer af De Gode Hænder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Mit navn er Lene Dahl Christiansen  – jeg er født i april 1968, og har 3 børn, gift med Lau Christiansen som er tømrermester i Fynsk Håndværk.

Jeg blev uddannet social- og sundhedshjælper i 1992 og har arbejdet med mennesker lige siden. Jeg er uddannet massør og har taget en uddannelse inden for coach og skyggevejleder.

​Følg med på

Se vores behandlinger

Jeg tilbyder bl.a. fysiologisk massage og almindelig massage for kunder i Odense, Årslev og på resten af Fyn:

De Gode Hænder​

Erhvervsvangen 3, 5792 Årslev

- Find vej med Google Maps

CVR: 37111481​

Telefon: 52 30 36 07

E-mail: lenedgh@gmail.com