Behandling af skuldersmerter og musearm

Har du smerter i din arm, albue eller skulder?

Har du kontorarbejde eller et andet stillesiddende arbejde, der er præget af dårlige arbejdsstillinger, eventuelt med mange gentagne bevægelser i løbet af dagen, og har du samtidig smerter i armen, albuen eller skulderen? Så kan jeg hjælpe dig.

Jeg er uddannet massør, og jeg tilbyder en dybdegående massagebehandling til behandling af skuldersmerter og musearm – to meget hyppige skader for personer med stillesiddende jobs. Mine patienter kommer ofte fra Årslev, Højby og Odense samt fra resten af Fyn, men alle er selvfølgelig velkomne til at blive behandlet hos mig. 

Min behandling af musearm tager udgangspunkt i kroppen som helhed

Hvis du har en musearm, så er det ikke sikkert, at du kun har ondt i armen eller i albuen. Det kan også sagtens være, at dine smerter sidder et helt andet sted. Det kan for eksempel være i nakken eller i lænden. Det skyldes, at kroppen har en tendens til at kompensere, og derfor er det ikke altid, at problemet skal findes dér, hvor smerterne kan mærkes.

Jeg ser kroppen som en helhed, og ved hjælp af min dybdegående massagebehandling sørger jeg for at finde frem til det sted, hvor dine problemer stammer fra, så jeg kan få løsnet ordentligt op for dine spændinger. 

Mine priser på behandling af skuldersmerter og musearm

Jeg tilbyder en behandling af musearm og skuldersmerter til henholdsvis 350 og 450 kr. alt afhængigt af, om du har behov for 25 minutters massagebehandling eller 45 minutter. Sammen finder vi frem til, hvilken behandling er den helt rigtige for dig, så du hurtigst muligt kan slippe af med dine smerter.

Du kan booke din tid online

Ring til mig på telefon: 52 30 36 07, send en besked til e-mail: lenedgh@gmail.com eller book online. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen.​

Aflysning af tid skal ske senest 6 timer før, ellers betales der 50% af behandlingen.
Ved udeblivelse uden aflysning af tid, betales det fulde beløb for behandlingen.

Book en tid til din behandling online

Du kan med fordel vælge at booke en tid til behandling af musearm eller skuldersmerter hos mig via mit online bookingsystem. Det er nemt og hurtigt, og du kan gøre det, når det passer dig. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for det.

mig

​​Lene Dahl Christiansen

Lene Dahl Christiansen 

Ejer af De Gode Hænder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Mit navn er Lene Dahl Christiansen  – jeg er født i april 1968, og har 3 børn, gift med Lau Christiansen som er tømrermester i Fynsk Håndværk.

Jeg blev uddannet social- og sundhedshjælper i 1992 og har arbejdet med mennesker lige siden. Jeg er uddannet massør og har taget en uddannelse inden for coach og skyggevejleder.

​Følg med på

Se vores behandlinger

Jeg tilbyder bl.a. fysiologisk massage og almindelig massage for kunder i Odense, Årslev og på resten af Fyn:

De Gode Hænder​

Erhvervsvangen 3, 5792 Årslev

- Find vej med Google Maps

CVR: 37111481​

Telefon: 52 30 36 07

E-mail: lenedgh@gmail.com