Jeg tilbyder behandling af iskiassmerter

Har du stærke smerter i ryggen, benet og i foden?

Hvis du har stærke smerter i ryggen, benet, læggen og ned i foden kaldes det for iskiassmerter. Disse smerter kommer fra iskiasnerven, og de kan gøre utrolig ondt. Du kan for eksempel opleve, at det vil gøre ondt at bevæge dig, men også at sidde ned. Dine smerter vil stråle fra ryggen, ned i ballen, ud i læggen og videre ned i foden.

Både overbelastning og dårlige arbejdsstillinger kan være årsag til iskiassmerter, men uanset hvad årsagen er til dine smerter fra iskiasnerven, så hjælper jeg dig med at slippe af med dem. Jeg tilbyder en dybdegående og effektiv massagebehandling i min klinik i Årslev, hvor jeg har mange patienter fra både lokalområdet, Odense og Højby samt resten af Fyn. 

Iskiasnerven er kroppens længste nerve

Iskiasnerven er kroppens længste nerve, og derfor kan smerterne fra iskiasnerven også strække sig ned gennem hele kroppen. Iskiasnerven udspringer fra lænderyggen og korsbenet, hvor den går ned i baglåret og forgrener sig, mens den fortsætter videre ned til foden. 

Sådan kan jeg hjælpe dig af med dine iskiassmerter

Min behandling af iskiassmerter består af en kombination af massage og manipulation af den låste muskel, der typisk trykker på iskiasnerven og forårsager smerterne. Under behandlingen vil jeg blødgøre og løsne op i området, så du kan slippe af med dine smerter. Derudover vil du få øvelser mod iskiassmerter med hjem, som du kan bruge derhjemme til at afhjælpe smerten mellem dine behandlinger hos mig.

Herudover er det vigtigt at finde årsagen til dine smerter, så du kan forebygge, at dine smerter kommer tilbage. Det kan for eksempel være, at du har en forkert løbeteknik, at du har en dårlig arbejdsstilling på jobbet, eller at du ikke bevæger dig nok i løbet af dagen. Jeg hjælper også gerne med:

Du kan booke din tid online

Ring til mig på telefon: 52 30 36 07, send en besked til e-mail: lenedgh@gmail.com eller book online. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen.​

Aflysning af tid skal ske senest 6 timer før, ellers betales der 50% af behandlingen.
Ved udeblivelse uden aflysning af tid, betales det fulde beløb for behandlingen.

Kontakt mig og book en tid til din behandling

Du er velkommen til at kontakte mig for at booke en tid til en behandling mod dine iskiassmerter. Hvis du foretrækker det, kan du også nemt og hurtigt booke din tid online via mit bookingsystem.

mig

​​Lene Dahl Christiansen

Lene Dahl Christiansen 

Ejer af De Gode Hænder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Mit navn er Lene Dahl Christiansen  – jeg er født i april 1968, og har 3 børn, gift med Lau Christiansen som er tømrermester i Fynsk Håndværk.

Jeg blev uddannet social- og sundhedshjælper i 1992 og har arbejdet med mennesker lige siden. Jeg er uddannet massør og har taget en uddannelse inden for coach og skyggevejleder.

​Følg med på

Se vores behandlinger

Jeg tilbyder bl.a. fysiologisk massage og almindelig massage for kunder i Odense, Årslev og på resten af Fyn:

De Gode Hænder​

Erhvervsvangen 3, 5792 Årslev

- Find vej med Google Maps

CVR: 37111481​

Telefon: 52 30 36 07

E-mail: lenedgh@gmail.com