Behandling af hold i ryggen og hold i lænden tilbydes

Massagebehandling af ryg, nakke og skulder

Har du et stillesiddende arbejde, og plages du af spændinger i nakke og skulder? Har du stress, migræne eller hold i ryggen eller lænden? Så kan massage af ryg, nakke og skulder være den rette massagebehandling for dig.

Jeg er uddannet massør, og jeg tilbyder en dybdegående massage til behandling af hold i lænden såvel som hold i ryggen og generelt smerter fra ryg, nakke og skulder. Behandlingen foregår i min klinik i Årslev, hvor jeg ofte tager imod patienter fra lokalområdet, Højby, Odense og hele det øvrige Fyn. 

En grundig og dybdegående massagebehandling

Min behandling af hold i lænden og hold i ryggen består af en dybdegående massagebehandling af den øvre del af ryggen, nakken og skuldrene. Det er en særlig god massagebehandling, hvis du for eksempel har migræne eller hold i nakken eller ryggen, hvis du er stresset, eller hvis du har et stillesiddende arbejde.

​Dine smerter kan dog også komme andre steder fra. Det kan for eksempel være fra lænden eller armene, da kroppen har en tendens til at kompensere. Under massagebehandlingen sørger jeg for at finde det sted, hvor problemet sidder, så dine spændinger kan blive behandlet.​

Varighed og pris på behandling af hold i lænden og ryggen

Prisen på min behandling af hold i ryggen og lænden afhænger af behandlingens varighed. Du kan enten vælge mellem 25 minutters behandling eller 45 minutters behandling.

Behandlingen på 25 minutter koster 350 kr., mens behandlingen på 45 minutter koster 450 kr. Se mere om mine priser her.Jeg hjælper også gerne med:

Du kan booke din tid online

Ring til mig på telefon: 52 30 36 07, send en besked til e-mail: lenedgh@gmail.com eller book online. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen.​

Aflysning af tid skal ske senest 6 timer før, ellers betales der 50% af behandlingen.
Ved udeblivelse uden aflysning af tid, betales det fulde beløb for behandlingen.

Bestil tid til behandling af hold i ryggen eller lænden

Hvis du ønsker at høre mere om min massagebehandling, kan du enten ringe til mig på telefon 52 30 36 07, eller du kan skrive til min e-mail lenedgh@gmail.com. Ønsker du at booke en tid online, kan du ligeledes kontakte mig, eller du kan booke en tid direkte via mit online bookingsystem.

mig

​​Lene Dahl Christiansen

Lene Dahl Christiansen 

Ejer af De Gode Hænder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Mit navn er Lene Dahl Christiansen  – jeg er født i april 1968, og har 3 børn, gift med Lau Christiansen som er tømrermester i Fynsk Håndværk.

Jeg blev uddannet Social- og sundhedshjælper i 1992 og har arbejdet med mennesker lige siden. Jeg er uddannet massør og har taget en uddannelse inden for coach og skyggevejleder.

​Følg med på

Se vores behandlinger

Jeg tilbyder bl.a. fysiologisk massage og almindelig massage for kunder i Odense, Årslev og på resten af Fyn:

De Gode Hænder​

Overvejen 69, 5792 Årslev

- Find vej med Google Maps

CVR: 37111481​

Telefon: 52 30 36 07

E-mail: lenedgh@gmail.com