Behandling af hold i nakken tilbydes

Få en massagebehandling der løsner op for dine spændinger

Et stillesiddende arbejde præget af dårlige eller forkerte arbejdsstillinger er en hyppig årsag til hold i nakken og skulder. Jeg tilbyder en dybdegående og effektiv massagebehandling til behandling af hold i nakken, så du kan slippe af med dine smerter og spændinger så hurtigt som muligt.

Jeg er uddannet massør, og min behandling af hold i nakken foregår i min klinik i Årslev. Her tager jeg ofte imod patienter fra mit eget nærområde samt fra både Odense, Højby og resten af Fyn. 

Hvad gør man ved hold i nakken?

Der er flere forskellige ting, man kan gøre ved hold i nakken. Her er det især vigtigt først og fremmest at finde ud af, hvad der er årsagen til dine gener, så du ikke bliver ved med at lægge yderligere pres på din nakke. Det kan for eksempel være en dårlig arbejdsstilling på dit arbejde.

For at slippe af med smerterne er det vigtigt hurtigt at søge behandling af hold i nakken. Her står jeg til rådighed for dig med en dybdegående massagebehandling, der tager udgangspunkt i hele din krop. Det betyder, at det ikke nødvendigvis er der, hvor dine smerter kan mærkes henne, der er årsagen til smerterne. Under behandlingen finder jeg frem til, hvor dine problemer stammer fra, og jeg sørger herefter for at løsne godt op for dine spændinger.

Pris og varighed på behandling af hold i nakken

Jeg tilbyder behandling af hold i nakken til to forskellige priser alt afhængigt af, hvor lang en behandling du har behov for. Du kan enten vælge mellem en behandling på 25 eller 45 minutter til en pris på henholdsvis 350 kr. eller 450 kr. Du kan finde mere information om mine priser og dine muligheder for rabat her.

Jeg hjælper også gerne med:

Du kan booke din tid online

Ring til mig på telefon: 52 30 36 07, send en besked til e-mail: lenedgh@gmail.com eller book online. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen.​

Aflysning af tid skal ske senest 6 timer før, ellers betales der 50% af behandlingen.
Ved udeblivelse uden aflysning af tid, betales det fulde beløb for behandlingen.

Kontakt mig eller book en tid til behandlingen online

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring behandlingen, eller hvis du ønsker at høre mere. Ønsker du at booke en tid, kan du gøre det via mit online bookingsystem. 

mig

​​Lene Dahl Christiansen

Lene Dahl Christiansen 

Ejer af De Gode Hænder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Mit navn er Lene Dahl Christiansen  – jeg er født i april 1968, og har 3 børn, gift med Lau Christiansen som er tømrermester i Fynsk Håndværk.

Jeg blev uddannet Social- og sundhedshjælper i 1992 og har arbejdet med mennesker lige siden. Jeg er uddannet massør og har taget en uddannelse inden for coach og skyggevejleder.

​Følg med på

Se vores behandlinger

Jeg tilbyder bl.a. fysiologisk massage og almindelig massage for kunder i Odense, Årslev og på resten af Fyn:

De Gode Hænder​

Overvejen 69, 5792 Årslev

- Find vej med Google Maps

CVR: 37111481​

Telefon: 52 30 36 07

E-mail: lenedgh@gmail.com