​Hovedbundsmassage​

​Hovedbundsmassage er med til at gøre, at man har det bedre i kroppen generelt. Der er også nogle, der føler, at de har færre anfald af hovedpine når de får hovedbundsmassage. Mange der lider af migræne går faktisk specifikt ind og får en hovedbundsmassage når de har rigtig ondt. At trykke på hovedet de rigtige steder kan gøre, at man får det meget bedre.

​​

Vi går alle sammen rundt med en lang række nervereceptorer. De bliver stimuleret når man får hovedbundsmassage. Og netop fra hovedbunden er der mange nervereceptorer, hvorfor netop dette sted er med til at gøre, at man får det bedre i resten af kroppen også.

Der findes forskellige sensoriske veje, som går gennem hele kroppen. Ved at få massage i hovedbunden er man med til at sende følsomme impulser helt fra hovedbunden og ned til ens tæer. Det er med til, at hele kroppen generelt er mere glad og mere frisk.

Du kan booke din tid online

Ring til mig på telefon: 52 30 36 07, send en besked til e-mail: lenedgh@gmail.com eller book online. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen.​

Aflysning af tid skal ske senest 6 timer før, ellers betales der 50% af behandlingen.
Ved udeblivelse uden aflysning af tid, betales det fulde beløb for behandlingen.

Bestil tid online eller kontakt mig

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring behandlingen, eller hvis du kunne tænke dig at bestille en tid. Det kan du enten gøre ved at ringe til mig på telefon 52 30 36 07 eller ved at skrive til min e-mail lenedgh@gmail.com. Ønsker du at booke en tid hos mig, så du kan slippe af med dine smerter i benene, så kan du med fordel også vælge at gøre det via mit online bookingsystem.

mig

​​Lene Dahl Christiansen

Lene Dahl Christiansen 

Ejer af De Gode Hænder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Mit navn er Lene Dahl Christiansen  – jeg er født i april 1968, og har 3 børn, gift med Lau Christiansen som er tømrermester i Fynsk Håndværk.

Jeg blev uddannet Social- og sundhedshjælper i 1992 og har arbejdet med mennesker lige siden. Jeg er uddannet massør og har taget en uddannelse inden for coach og skyggevejleder.

​Følg med på

Se vores behandlinger

Jeg tilbyder bl.a. fysiologisk massage og almindelig massage for kunder i Odense, Årslev og på resten af Fyn:

De Gode Hænder​

Overvejen 69, 5792 Årslev

- Find vej med Google Maps

CVR: 37111481​

Telefon: 52 30 36 07

E-mail: lenedgh@gmail.com