​​Kinesiotape til smertelindring og aflastning

​Lider du af kronisk stivhed i nakken og skuldrene, har du langvarige smerter i lænden, jagende smerter i eller omkring en nerve eller måske noget helt fjerde? I rigtig mange tilfælde kan kinesiotape være din ven, og jeg kan sørge for, at det bliver sat korrekt på de rette steder.

​​

Du kan besøge min klinik i Årslev, ikke langt fra Odense, og klinikken er centralt beliggende, uanset hvor du kommer fra på Fyn.

​​

Hvad er kinesiotape?

Kinesiotape er tape, der har til formål at trække huden sammen og dermed skabe mere plads omkring det pågældende område, som dine smerter kommer fra. Det bruges i særlig høj grad af sportsfolk for at aflaste muskulaturen, men det bliver også anvendt til at lindre smerter samt øge blodcirkulationen.

​​

Det er bedst at bruge kinesiotape på tør hud, da tapen i så fald holder bedre. Man kan godt selv sætte kinesiotape på, men det kræver, at man forstår, hvordan det virker, og hvordan det skal sættes på, for at det har en effekt. Ofte kan det desuden være svært at sætte på selv, hvis det skal sættes på ryggen, nakken eller lignende.

​​

Jeg tilbyder en pris på kun 150 kr., og så er du helt sikker på, at det sidder der, hvor det skal. Selve behandlingen tager omkring 15 minutter. Du kan læse mere om mine priser her.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvordan kinesiotape fungerer, eller om det vil være den rette løsning for dig.

​​

Jeg kan kontaktes på telefon 52 30 36 07 eller e-mail lenedgh@gmail.com. Ønsker du at booke en tid, kan du med fordel gøre det via mit online bookingsystem.

Du kan booke din tid online

Ring til mig på telefon: 52 30 36 07, send en besked til e-mail: lenedgh@gmail.com eller book online. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen.​

Aflysning af tid skal ske senest 6 timer før, ellers betales der 50% af behandlingen.
Ved udeblivelse uden aflysning af tid, betales det fulde beløb for behandlingen.

Bestil tid online eller kontakt mig

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring behandlingen, eller hvis du kunne tænke dig at bestille en tid. Det kan du enten gøre ved at ringe til mig på telefon 52 30 36 07 eller ved at skrive til min e-mail lenedgh@gmail.com. Ønsker du at booke en tid hos mig, så du kan slippe af med dine smerter i benene, så kan du med fordel også vælge at gøre det via mit online bookingsystem.

mig

​​Lene Dahl Christiansen

Lene Dahl Christiansen 

Ejer af De Gode Hænder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Mit navn er Lene Dahl Christiansen  – jeg er født i april 1968, og har 3 børn, gift med Lau Christiansen som er tømrermester i Fynsk Håndværk.

Jeg blev uddannet Social- og sundhedshjælper i 1992 og har arbejdet med mennesker lige siden. Jeg er uddannet massør og har taget en uddannelse inden for coach og skyggevejleder.

​Følg med på

Se vores behandlinger

Jeg tilbyder bl.a. fysiologisk massage og almindelig massage for kunder i Odense, Årslev og på resten af Fyn:

De Gode Hænder​

Overvejen 69, 5792 Årslev

- Find vej med Google Maps

CVR: 37111481​

Telefon: 52 30 36 07

E-mail: lenedgh@gmail.com