​Få hjælp til at motivere dig selv via personlig coaching

Har du brug for personlig coaching? I så fald kan jeg med garanti være behjælpelig. Hos De Gode Hænder tilbyder jeg coaching, og jeg har især mange klienter i og omkring Odense, Højby og Årslev samt fra resten af Fyn.

​​

Som personlig coach tilbyder jeg hjælp til dig, der har brug for støtte til enten at nå dine mål eller til at motivere dig selv. Der er rigtig mange mennesker, der mangler motivation i deres liv, og det er bl.a. her, at jeg kommer ind i billedet.

De fleste mennesker ønsker at udvikle sig, men det er de færreste, der er villige til at forandre sig. Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad du vil og ikke vil. Derudover tilbyder jeg fysiologisk massage og massage, hvis du trænger til at lindre spændinger, som kan forårsage smerter.

​​

Hvad er personlig coaching?

Personlig coaching handler om at få hjælp til at skabe det liv, du ønsker. Det kan være, der er noget, du ønsker at ændre ved dig selv eller dit liv, eller at du søger vejledning til, hvordan du kommer i gang med en ny livsstil, et karriereskifte eller noget helt tredje.

Personlig coaching kan således være med til at styrke dig og din personlige udvikling. Jeg hjælper dig ganske enkelt med at blive bedre til at lytte til din krop, der konstant taler til dig. 

Jeg tilbyder personlig coaching til følgende priser:

Coaching - 1 t

900,-

Coaching - 1 t 30 min

1.350,-

​Jeg tilbyder også samtale over Zoom, hvis du ikke kan komme til mig

Kontakt mig i dag for mere information

​Kunne du tænke dig at høre mere om personlig coaching eller bestille tid til et forløb? Så er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag.

Ring til mig på telefon: 52 30 36 07, send en besked til e-mail lenedgh@gmail.com eller book online her. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen.

Du kan booke din tid online

Ring til mig på telefon: 52 30 36 07, send en besked til e-mail: lenedgh@gmail.com eller book online. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen.​

Aflysning af tid skal ske senest 6 timer før, ellers betales der 50% af behandlingen.
Ved udeblivelse uden aflysning af tid, betales det fulde beløb for behandlingen.

Bestil tid online eller kontakt mig

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring behandlingen, eller hvis du kunne tænke dig at bestille en tid. Det kan du enten gøre ved at ringe til mig på telefon 52 30 36 07 eller ved at skrive til min e-mail lenedgh@gmail.com. Ønsker du at booke en tid hos mig, så du kan slippe af med dine smerter i benene, så kan du med fordel også vælge at gøre det via mit online bookingsystem.

mig

​​Lene Dahl Christiansen

Lene Dahl Christiansen 

Ejer af De Gode Hænder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Mit navn er Lene Dahl Christiansen  – jeg er født i april 1968, og har 3 børn, gift med Lau Christiansen som er tømrermester i Fynsk Håndværk.

Jeg blev uddannet Social- og sundhedshjælper i 1992 og har arbejdet med mennesker lige siden. Jeg er uddannet massør og har taget en uddannelse inden for coach og skyggevejleder.

​Følg med på

Se vores behandlinger

Jeg tilbyder bl.a. fysiologisk massage og almindelig massage for kunder i Odense, Årslev og på resten af Fyn:

De Gode Hænder​

Overvejen 69, 5792 Årslev

- Find vej med Google Maps

CVR: 37111481​

Telefon: 52 30 36 07

E-mail: lenedgh@gmail.com